Domácí šunka  Počet produktů: 17

Pokud jste milovníci vynikající domácí šunky, tak jste tady správně. Šunkovar tescoma je výrobek, který si svou pozornost zcela jistě zaslouží. Zapomeňte na sáčky, které musíte vkládat do kovových šunkovarů. Šunkovar tescoma je vyroben z velmi kvalitního plastu, který je přímo stvořen k výrobě Vaší domácí šunky a v žádném případě do něj nevkládáme sáčky. Pokud si ještě přikoupíte poklici k šunkovaru tescoma, ušetříte až 50% na energiích při vaření šunky. Připravenou pokrájenou, či rozmixovanou masovou směs vkládáme přímo do nádoby šunkovaru. V balení šunkovaru tescoma jsou recepty od tescomy samozřejmostí. Mimo tradičních receptů na domácí šunku a její různé varianty, zde naleznete i recepty na výbornou domácí paštiku a dokonce i na brambory ve smetaně. Rádi Vám zde poradíme jeden postřeh od našich zákazníků - po uvaření šunky(2hod při 80 stupních), necháme ještě stále uzavřený šunkovar tescoma vychladnout při pokojové teplotě, neotevíráme ho a dáme ho ještě na noc do lednice. Je to zdůvodu vyvaření štáv z masa směrem nahoru během vaření šunky. Šťávy se v lednici přes noc stáhnou zpátky do masa a šunka nebude suchá. Ráno se můžete těšit na pořádnou snídani :). Doporučujeme ještě při zasolování během výroby masové směsi použít potravinářskou sůl, tzv. rychlosůl nebo taky řeznickou sůl(Praganda). Důvod je prostý, maso s běžnou solí Vám při vaření zešedne. Věřte, že jak to jednou vyzkoušíte, nad kupovanou šunkou už budete jen ohrnovat nos.

Pokud jste milovníci vynikající domácí šunky, tak jste tady správně. Šunkovar tescoma je výrobek, který si svou pozornost zcela jistě zaslouží. Zapomeňte na sáčky, které musíte vkládat do kovových šunkovarů. Šunkovar tescoma je vyroben z velmi kvalitního plastu, který je přímo stvořen k výrobě Vaší domácí šunky a v žádném případě do něj nevkládáme sáčky. Pokud si ještě přikoupíte poklici k šunkovaru tescoma, ušetříte až 50% na energiích při vaření šunky. Připravenou pokrájenou, či rozmixovanou masovou směs vkládáme přímo do nádoby šunkovaru. V balení šunkovaru tescoma jsou recepty od tescomy samozřejmostí. Mimo tradičních receptů na domácí šunku a její různé varianty, zde naleznete i recepty na výbornou domácí paštiku a dokonce i na brambory ve smetaně. Rádi Vám zde poradíme jeden postřeh od našich zákazníků - po uvaření šunky(2hod při 80 stupních), necháme ještě stále uzavřený šunkovar tescoma vychladnout při pokojové teplotě, neotevíráme ho a dáme ho ještě na noc do lednice. Je to zdůvodu vyvaření štáv z masa směrem nahoru během vaření šunky. Šťávy se v lednici přes noc stáhnou zpátky do masa a šunka nebude suchá. Ráno se můžete těšit na pořádnou snídani :). Doporučujeme ještě při zasolování během výroby masové směsi použít potravinářskou sůl, tzv. rychlosůl nebo taky řeznickou sůl(Praganda). Důvod je prostý, maso s běžnou solí Vám při vaření zešedne. Věřte, že jak to jednou vyzkoušíte, nad kupovanou šunkou už budete jen ohrnovat nos.